Nieuws

Vier mogelijke locaties VO-school Vorden

De nieuwe VO-school in Vorden is een stap dichterbij gekomen, nu B en W van Bronckhorst en het schoolbestuur van VO Achterhoek deze week besloten dat nog vier locaties in beeld zijn voor de nieuwe school in Vorden. Voor het scenario van een gecombineerde nieuwbouw van een VO-school met een sporthal zijn er drie mogelijke locaties: EMPO-Enkweg, zoeklocatie rond de Shell en WVG-locatie Almenseweg. © Pixabay
VORDEN - De nieuwe VO-school in Vorden is een stap dichterbij gekomen, nu B en W van Bronckhorst en het schoolbestuur van VO Achterhoek deze week besloten dat nog vier locaties in beeld zijn voor de nieuwe school in Vorden. Voor het scenario van een gecombineerde nieuwbouw van een VO-school met een sporthal zijn er drie mogelijke locaties: EMPO-Enkweg, zoeklocatie rond de Shell en WVG-locatie Almenseweg.
Voor het scenario nieuwe school en renovatie huidige sporthal aan 't Jebbink zijn de mogelijke locaties voor een nieuwe school: Het Hoge (locatie huidige VO school), WVG-locatie Almenseweg, zoeklocatie rond de Shell of EMPO-Enkweg.
De locaties worden de komende tijd nader onderzocht op geschiktheid.