Nieuws

Deuren van Club Déjàvu in Dinxperlo definitief gesloten

De deuren van Club Déjàvu in Dinxperlo zijn definitief gesloten. Nadat burgemeester Anton Stapelkamp van Aalten de vergunning op 19 maart definitief introk heeft de exploitant geen bezwaar gemaakt. Daarmee is de sluiting van Club Déjàvu een voldongen feit. © REGIO8
DINXPERLO - De deuren van Club Déjàvu in Dinxperlo zijn definitief gesloten. Nadat burgemeester Anton Stapelkamp van Aalten de vergunning op 19 maart definitief introk heeft de exploitant geen bezwaar gemaakt. Daarmee is de sluiting van Club Déjàvu een voldongen feit.
Al vanaf de eerste avond dat Club Déjàvu opende waren er ongeregeldheden. De incidenten stapelden zich op en burgemeester Stapelkamp stelde dat de veiligheid voor zowel bezoekers als personeel niet langer kon worden gegarandeerd.
De politie moest meerdere malen binnen en buiten het pand - de voormalige Achterhoek Arena - optreden. Bij controles door politie en gemeente bleek de exploitant zich niet aan de vergunningvoorschriften te houden. Stapelkamp restte uiteindelijk geen andere beslissing dan de vergunning voor Club Déjàvu definitief in te trekken. Club Déjàvu is sinds de opening in februari 2017 beperkt open geweest voor publiek. 
Dit is een verhaal van De Belofte, ons platform voor gemeentepolitiek. Heb jij nieuws? Tip ons dan hier.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!