Nieuws

Man steelt mobiele telefoon uit winkel

Deze man loopt op 15 februari de Vodafone telefoonwinkel aan de Catharinastraat in Doetinchem binnen. Hij gaat naar een demonstratierek met mobiele telefoons, pakt er een en slaagt er in het mobieltje los te maken van de veiligheidskabel. © politie/Bureau GLD
DOETINCHEM - Deze man loopt op 15 februari de Vodafone telefoonwinkel aan de Catharinastraat in Doetinchem binnen. Hij gaat naar een demonstratierek met mobiele telefoons, pakt er een en slaagt er in het mobieltje los te maken van de veiligheidskabel.
De verdachte stopt de buit in zijn jaszak en loopt de winkel uit. Het hele voorval duurt slechts kort. Personeel in de winkel merkt pas later de diefstal van het mobiele toestel op.
De verdachte heeft een gezet postuur en kort donker haar. Op de dag van de diefstal droeg hij een zwarte jas en een grijze spijkerbroek. Aan zijn voeten zaten donkere sneakers.
Bekijk de beelden.
Man steelt mobiele telefoon uit winkel
Help de politie deze telefoondief op te pakken en bel je tip door via 0800-6070. Anoniem bellen kan via het nummer 0800-7000. Via deze link kom je bij een digitaal tipformulier. Het nummer dat bij deze zaak hoort luidt: 2019075617.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!