Nieuws

VIDEO | Familie en vrienden Klaas-Jan Huntelaar balen mee met Ajax

Bijna, maar toch niet. Ajax verloor woensdagavond de halve finalewedstrijd van Tottenham Hotspur (3-2) en liep daardoor de eindstrijd van de Champions League mis. In Hummelo werd volop meegeleefd tijdens de wedstrijd. © Omroep Gelderland
HUMMELO - Bijna, maar toch niet. Ajax verloor woensdagavond de halve finalewedstrijd van Tottenham Hotspur (3-2) en liep daardoor de eindstrijd van de Champions League mis. In Hummelo werd volop meegeleefd tijdens de wedstrijd.
Kennissen en familieleden van Ajacied Klaas-Jan Huntelaar keken in Hummelo samen bij André Nijman. Huntelaar is afkomstig uit Hummelo en Nijman was ooit zijn jeugdtrainer bij de pupillen van voetbalclub H en K.  
Bekijk hier de reacties vanuit Hummelo na de 3-2 nederlaag. De tekst gaat daaronder verder.
Ajax mist Champions League-finale, familie van Klaas-Jan Huntelaar leeft mee
De Hummelose Ajax-fans baalden dat 'hun Klaas-Jan' de hele wedstrijd op de reservebank bleef. Desondanks werd flink meegeleefd. Ajax verloor uiteindelijk met 3-2 van Tottenham.

Bier als troost

'Misschien worden ze nog kampioen. Als ze van De Graafschap winnen', zei Nijman na afloop doelend op het slot van de eredivisie. 'Laten we maar bier gaan drinken', sprak hij tot besluit.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!