Nieuws

Huntelaar en Van de Beek lopen finale Champions League in slotseconde mis

Aangeslagen Ajacieden.
Achterhoeker Klaas-Jan Huntelaar en Donny van de Beek uit Nijkerkerveen hebben met hun club Ajax de finale van de Champions League op uiterst ongelukkige wijze misgelopen. Na de 1-0 winst in Londen op halvefinalist Tottenham Hotspur werd woensdagavond in een volle Johan Cruijff Arena in de slotseconde met 2-3 verloren. © ANP
AMSTERDAM - Achterhoeker Klaas-Jan Huntelaar en Donny van de Beek uit Nijkerkerveen hebben met hun club Ajax de finale van de Champions League op uiterst ongelukkige wijze misgelopen. Na de 1-0 winst in Londen op halvefinalist Tottenham Hotspur werd woensdagavond in een volle Johan Cruijff Arena in de slotseconde met 2-3 verloren.
Ajax leek lang op weg naar de eindstrijd tegen Liverpool op 1 juni in Madrid. Met rust stonden de Amsterdammers 2-0 voor en was er geen vuiltje aan de lucht. Maar in de tweede helft was alles anders. Ajax kreeg geen grip op het spel en moest toezien hoe de Londenaren snel twee keer scoorden. De koploper van de Eredivisie kreeg nog enkele kansen, maar wisten deze niet te verzilveren.
In de allerlaatste seconde van de wedstrijd viel de beslissende goal. Lucas Moura maakte zijn derde en schoot Tottenham Hotspur naar de finale van de Champions League.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!