Nieuws

Kunst en Kunstig in Zeddam slaat jaar over

Kunst en Kunstig in Zeddam vindt dit jaar niet plaats. De organisatie van het jaarlijkse festival richt zich voor de editie van 2020 op een andere locatie en besluit dit jaar over te slaan. © REGIO8
ZEDDAM - Kunst en Kunstig in Zeddam vindt dit jaar niet plaats. De organisatie van het jaarlijkse festival richt zich voor de editie van 2020 op een andere locatie en besluit dit jaar over te slaan.
'Met het verdwijnen van de winkels en hotels werd uiteindelijk ook het evenement kleiner', zo laat de organisatie van Kunst en Kunstig weten. 'Na een aantal creatieve brainstormsessies en overleg met de gemeente Montferland, hebben we voor een andere, eigentijdse invulling van het festival gekozen. Tevens hebben we een andere locatie op het oog waar we meer dan voldoende ruimte hebben om een mooi en verrassend festival te organiseren.
De afgelopen jaren concentreerde het festival zich in en rond de Bovendorpstraat in Zeddam. Wat de nieuwe locatie van Kunst en Kunstig wordt, is nog niet bekend. Aan de invulling wordt inmiddels hard gewerkt.