Lokaal goed doel maakt kans op Wecycle-cheque van 1000 euro

EDE - Clubs, verenigingen of lokale goede doelen in onder meer de gemeente Ede kunnen een Wecycle-sponsorcheque winnen van 1000 euro door afgedankte elektrische apparaten of energiezuinige lampen (e-waste) in te leveren op de gemeentelijke milieustraat, zo stelt de organisatie maandag in een persbericht. In totaal zijn 25 sponsorcheques beschikbaar. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van e-waste.

Om kans te maken op de sponsorcheque, stuurt de club of vereniging een foto of korte video van het inlevermoment op de gemeentelijke milieustraat én een beschrijving van de inzamelactie naar Wecycle. 'Wij staan landelijk voor de verantwoorde inzameling en recycling van e-waste en lokaal voor de binding met onze partnergemeenten', zegt Jan Vlak, algemeen directeur Wecycle. 'Lokale goede doelen of verenigingen maken met deze inzamelactie kans op een mooi sponsorbedrag. Zo gaan circulair en sociaal hand in hand.'

Wecycle kiest de 25 leukste, opvallendste, creatiefste inzendingen die tot en met 9 juni 2019 kunnen worden ingestuurd via www.wecycle.nl/inleveren. Daar zijn ook de actievoorwaarden te lezen.

 

 

 

 

 

 

 

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Ede Omroep Ede Ede Nieuws
Deel dit artikel: