NEC verleidt supporters met 'ontroerend mooi' promotiefilmpje

NIJMEGEN - 'Ik zal altijd naar de Goffert blijven lopen'. Dat is de boodschap van een gelikt promotiefilmpje van NEC, dat supporters moet overtuigen een seizoenkaart voor komend voetbaljaar aan te schaffen. De verkoop is maandag gestart.

'Het is zo belangrijk om te blieven. Dat mag je nooit vergeten'. In perfect Nimweegs vertelt een voice-over waarom hij, ondanks alle teleurstellingen die de NEC-fan heeft moeten incasseren, toch naar het stadion blijft gaan. Ook de geschiedenis van de stad komt daarbij uitgebreid aan bod.

Tekst gaat verder na de video:

Op social media regent het complimenten voor de creatie van de Nijmeegse voetbalclub. Veel fans krijgen kippenvel en noemen het filmpje prachtig of zelfs 'ontroerend mooi'. 'Complimenten! Op social vlak al meer dan subtop eredivisieniveau', twittert een ander.

NEC is nog in de race voor promotie naar de eredivisie. Op 10 mei starten de play-offs met een thuiswedstrijd tegen RKC, gevolgd door de return in Waalwijk vier dagen later. NEC moet drie rondes overleven om te promoveren.

Zie ook: NEC en de play-offs is geen gelukkige combinatie

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: