Nieuws

Gezochte man bij toeval aangehouden

De politie in Harderwijk heeft in de nacht van zaterdag op zondag een man aangehouden, die al langere tijd gezocht werd. Dat meldt de politie op Twitter.
HARDERWIJK - De politie in Harderwijk heeft in de nacht van zaterdag op zondag een man aangehouden, die al langere tijd gezocht werd. Dat meldt de politie op Twitter.
Volgens politieman Jelle van Heerikhuize gingen hij en zijn collega op hun intuïtie af toen ze een auto zagen rijden. Op papier was er niets mis met de auto, maar toch vertrouwden de agenten het niet, aldus de tweet van Van Heerikhuize. De auto lijkt wél bewust langzamer te rijden dan de dienstauto. De agenten noemen het 'boevensnelheid'.

Langere tijd gezocht

De bestuurder blijkt bij controle geen papieren bij zich te hebben. Bovendien vinden de agenten hem wat wazig kijken. Ook ontdekt de politie dat hij een valse naam opgeeft. Een drugstest bevestigt het vermoeden van drugsgebruik. De harderwijker blijkt een reden te hebben voor het opgeven van een valse naam. Hij wordt al langere tijd door de politie gezocht. De politie vermoedt dat de man nog ruime tijd in de gevangenis moet doorbrengen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!