Emoties bij vrouwen Achilles na nederlaag in allerlaatste wedstrijd in bestaan

ROTTERDAM - De vrouwen van Achilles'29 hebben de laatste wedstrijd in hun bestaan verloren. Uit tegen Excelsior Barendrecht liep de score op tot 5-0.
In de eerste helft ging het gelijk op. De thuisclub kwam na twintig minuten op voorsprong, maar Achilles had meerdere kansen op de gelijkmaker. Na twintig minuten in de tweede helft werd het 2-0 en in de laatste tien minuten liep de score nog op tot 5-0. Het afscheid zorgde voor veel emoties, bijvoorbeeld bij spelverdeelster Joy Kersten (foto).
Achilles eindigt in dit laatste seizoen ook op de laatste plaats in de eerste divisie. De topscorer is met acht doelpunten Sophie Cobussen. De spits uit Boven-Leeuwen speelt volgend seizoen voor Excelsior Barendrecht.
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!