Nieuws

Anna Post (12) uit Bennekom maakt selfie met Amalia

Anna Post maakt selfie met Amalia bij Koningsdag in Amersfoort.
Koningsdag in Amersfoort is voor de 12-jarige Anna Post in eerste instantie afzien in de kou en in de regen. Totdat ze de kans krijgt om Amalia aan te spreken en een selfie met haar te maken. © Anna Post
BENNEKOM - Koningsdag in Amersfoort is voor de 12-jarige Anna Post in eerste instantie afzien in de kou en in de regen. Totdat ze de kans krijgt om Amalia aan te spreken en een selfie met haar te maken.
Anna Post reageert nuchter op het voorval nog maar kort geleden op deze Koningsdag.
'We hadden een leuk pakketje voor de prinsesjes gemaakt, met een Donald Duckje erin voor de terugreis', vertelt de 12-jarige Anna Post uit Bennekom, die met haar ouders de Koningsdag in Amersfoort bezoekt. 

Het regende en het was koud

'Ik vond het Koningsdag vanochtend eerst helemaal niet leuk. Het regende hard en ik zat kou te kleumen in een stoeltje dat we hebben meegenomen. Het duurde ook heel erg lang, voordat ze voorbij kwamen.'
Op Radio Gelderland sprak Hubèrt Mol met Anna over de ontmoeting met prinses Amalia.

Selfie met Amalia

Als het moment eindelijk aanbreekt dat de koninklijke familie voorbij trekt, biedt Anna het pakketje aan. 'Ik vroeg Amalia of we een foto mochten maken en dat vond ze goed.' Het resultaat is een stralende selfie van Anna met Amalia. 
Anna heeft de foto snel gedeeld op haar Instagram en Facebookpagina en het is ook haar profielfoto op WhatsApp nu. En haar moeder was zo slim om de foto te appen naar het WhatsApp-nummer van Omroep Gelderland (het nummer staat onderin het artikel).
De 12-jarige Anna kan niet wachten tot de vakantie voorbij is en zij dit bijzondere moment kan delen met haar klasgenoten van de Eben-Haëzerschool in Bennekom. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!