Nieuws

Het nieuws van vrijdag in 5 minuten

Presentatrice Linda Geerdink.
Kijk op Gelderland is het nieuwe programma waarin we u elke werkdag op NPO 2 bijpraten over het nieuws in Gelderland. In 5 minuten krijgt u het opvallendste en meest spraakmakende nieuws. De presentatie is in handen van Linda Geerdink. © Omroep Gelderland
Kijk op Gelderland is het nieuwe programma waarin we u elke werkdag op NPO 2 bijpraten over het nieuws in Gelderland. In 5 minuten krijgt u het opvallendste en meest spraakmakende nieuws. De presentatie is in handen van Linda Geerdink.
Met vandaag onder meer:
Vandaag is de traditionele lintjesregen. 398 Gelderlanders kregen een lintje opgespeld voor hun bijzondere bijdrage aan de samenleving. 
Bewoners en ondernemers op Plein '44 in het centrum van Nijmegen zijn het zat. Fietsen, scooters en zelfs motoren scheuren door het voetgangersgebied
En:
Op ruim 60 meter hoogte met een motor over een stalen kabel rijden - en dan ook nog een handstand doen. Het klinkt allicht als een nachtmerrie, maar niet voor de Duitse familie Weisheit. Die treedt wereldwijd op met die spectaculaire act en strijkt met Koningsdag in Wapenveld neer.
Kijk hieronder naar de uitzending:
Het nieuws van vrijdag in 5 minuten
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!