Nieuws

Moet u terugkomen uit Sri Lanka, stuur ons een mail

Alle Nederlandse toeristen in Sri Lanka worden vanaf vrijdag teruggehaald naar Nederland, op last van het Calamiteitenfonds. Er zijn op dit moment naar schatting zon duizend Nederlandse toeristen in Sri Lanka, meldde De Telegraaf donderdagavond. © Pxhere
DOETINCHEM - Alle Nederlandse toeristen in Sri Lanka worden vanaf vrijdag teruggehaald naar Nederland, op last van het Calamiteitenfonds. Er zijn op dit moment naar schatting zon duizend Nederlandse toeristen in Sri Lanka, meldde De Telegraaf donderdagavond.
Omroep Gelderland komt graag in contact met Gelderlanders die terug moeten of net terug zijn uit Sri Lanka. Stuur via deze link een mail (omroep@gld.nl) naar ons onder vermelding van uw naam, woonplaats en telefoonnummer waarop u te bellen bent.
Vanaf vrijdag worden de Nederlanders gerepatrieerd als gevolg van het aangescherpte reisadvies van Buitenlandse Zaken.
Hoewel het besluit pas vrijdagochtend genomen wordt, bevestigt directeur Calamiteitenfonds Erik Jan Reuver aan De Telegraaf dat toeristen die via een georganiseerde reis een vakantie hebben geboekt vanaf vrijdag worden teruggehaald.
Het Calamiteitenfonds betaalt alle kosten voor het terughalen. In het fonds zitten bijdrages die toeristen betalen bij een boeking, een paar euro per reis.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!