Nieuws

Dafne Schippers weer naar 'vertrouwde' FBK Games

Dafne Schippers verschijnt ook dit jaar weer aan de start van de FBK Games in Hengelo. De tweevoudig wereldkampioene 200 meter kiest in de komende editie op 9 juni voor de 100 meter. De Oosterbeekse sprintvedette dook in 2015 in het Fanny Blankers-Koen Stadion als eerste Nederlandse onder de 11 seconden op de 100 meter: 10,94. © ANP
HENGELO - Dafne Schippers verschijnt ook dit jaar weer aan de start van de FBK Games in Hengelo. De tweevoudig wereldkampioene 200 meter kiest in de komende editie op 9 juni voor de 100 meter. De Oosterbeekse sprintvedette dook in 2015 in het Fanny Blankers-Koen Stadion als eerste Nederlandse onder de 11 seconden op de 100 meter: 10,94.
Schippers veroverde dit voorjaar zilver op de 60 meter bij de EK indoor in Glasgow. Ze is momenteel met de Nederlands sprintequipe op trainingskamp in Florida, waar ze zich voorbereidt op het outdoorseizoen.
'Ik heb er heel veel zin in om ook dit jaar weer aan de FBK Games mee te doen. Inmiddels voelt het heel vertrouwd en de sfeer is als nergens anders, met de massale steun van het thuispubliek. Dat doet echt iets met je', aldus Schippers in een persbericht van de organisatie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!