Hier wil je bij zijn! Omroep Gelderland komt met natuurfestival

VELP - Natuurplatform BuitenGewoon en natuurvakantiepark Buitenplaats Beekhuizen organiseren op 6 juli de 'Beleef BuitenGewoon'-natuurdag met workshops, colleges en verrassende excursies.

20 jaar BuitenGewoon

De dag staat in het teken van 20 jaar BuitenGewoon. Het televisieprogramma van Omroep Gelderland bestaat 20 jaar en blikt daarom dit jaar terug op de afgelopen jaren en vooruit op wat de komende jaren op natuurgebied in Gelderland staat te gebeuren. 500 natuurliefhebbers kunnen de dag bijwonen. 

Workshops, colleges en excursies

Tijdens Beleef BuitenGewoon zijn er op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen colleges, workshops en mini-excursies te volgen. Zo geeft de MeteoGroup een workshop wolken lezen, kunnen liefhebbers een workshop natuurfotografie volgen van Johan van der Wielen en is er een mini-excursie wildplukken van Edwin Flores. Harm Edens is aanwezig als presentator van BuitenGewoon. Het complete aanbod van workshops is te zien op de site van BuitenGewoon

Grande finale

De colleges staan in het teken van de stand van de Gelderse natuur, de terugkeer van de wolf in Nederland en ook de makers van het televisieprogramma BuitenGewoon laten zien wat zij in 20 jaar tegenkwamen. Bovendien is de grande finale van de Gelderse Natuurfotowedstrijd op deze dag. Beleef BuitenGewoon vormt de basis van een nieuwe BuitenGewoon-uitzending die 6 juli vanaf 17.20 uur te zal zijn op Omroep Gelderland.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor Beleef BuitenGewoon? Dat kan hier. Wees er op tijd bij, want vol is vol.

Hou ons Facebook-evenement in de gaten voor het actuele aanbod van workshops, activiteiten en lezingen. 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Velp Natuur Nieuws
Deel dit artikel: