Nieuws

Beloning voor inleveren onverkochte elektronische apparaten na Koningsdag Arnhem

Ook in Arnhem is er dit jaar een actie om voor elkaar te krijgen dat onverkochte elektronische apparatuur na Koningsdag niet op straat achter blijft. © RTV Arnhem
ARNHEM - Ook in Arnhem is er dit jaar een actie om voor elkaar te krijgen dat onverkochte elektronische apparatuur na Koningsdag niet op straat achter blijft.
Op de vrijmarkt zullen dit jaar weer veel apparaten en lampen verkocht worden. Het bedrijf Wecycle heeft er voor gezorgd dat er een memory-spel klaar staat voor mensen die onverkochte apparatuur bij één van de twee afvalbrengstations in Arnhem inleveren. Wecycle is het bedrijf dat in veel gemeenten in Nederland de regie heeft bij het verwerken van de afvalstroom op dit gebied. Zo krijgen de onderdelen van deze apparaten weer een nieuwe bestemming.
De afvalbrengstations in Arnhem staan aan de Beijerinckweg en in het industrieterrein de Overmaat. Ook in dit geval worden Arnhemmers geacht hun afvalpas mee te nemen en zich te kunnen legitimeren. Natuurlijk geldt ook voor deze actie dat de memory-spellen worden uitgedeeld zolang de voorraad strekt.