Nieuws

Het nieuws van vrijdag in 5 minuten

Presentatrice Linda Geerdink.
Kijk op Gelderland is het nieuwe programma waarin we u elke werkdag op NPO 2 bijpraten over het nieuws in Gelderland. In 5 minuten krijgt u het opvallendste en meest spraakmakende nieuws. De presentatie is in handen van Linda Geerdink. © Omroep Gelderland
Kijk op Gelderland is het nieuwe programma waarin we u elke werkdag op NPO 2 bijpraten over het nieuws in Gelderland. In 5 minuten krijgt u het opvallendste en meest spraakmakende nieuws. De presentatie is in handen van Linda Geerdink.
Met vandaag onder meer:
Actiegroepen Hoog over Wezep en Red de Veluwe hebben weinig vertrouwen in de aanpassingen van de laagvliegroutes voor Lelystad Airport. Het kabinet maakte donderdag bekend dat vliegtuigen van en naar Lelystad straks op grotere hoogte gaan vliegen.
Bijna geen paasvuren dit jaar, omdat vanwege de droogte het risico op natuurbranden groot is. En dus gaan de houtstapels in de versnipperaar. Maar dat leidt wel tot extra kosten voor de organisaties. 
En:
Heb je een mooi product gemaakt, gaat de supermarkt er met het overgrote deel van de verdiende centen vandoor. Twee Betuwse boeren zijn er klaar mee. Ze beginnen zelf een winkelketen
Kijk hieronder naar de uitzending:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!