Nieuws

Water weer terug in zwembad de Brake

Door een storing is dinsdagochtend water weggelopen uit zwembad De Brake in Nunspeet. Het waterpeil is hierbij flink gedaald en kon er niet meer gezwommen worden in het 25 meter-bad. © RTV Nunspeet
NUNSPEET - Door een storing is dinsdagochtend water weggelopen uit zwembad De Brake in Nunspeet. Het waterpeil is hierbij flink gedaald en kon er niet meer gezwommen worden in het 25 meter-bad.
Medewerkers hebben alles op alles gezet om het zwembad te vullen met water en de kwaliteit weer op peil de brengen, en dat is gelukt! Woensdagochtend is het 25 meter-bad weer helemaal gevuld. De waterkwaliteit is prima alleen het water is echter nog wel aan de frisse kant, zo laten de medewerkers weten.
Het zwembad heeft besloten dat zij woensdagmiddag gewoon weer open zijn voor het vrij zwemmen. Het recreatiebad is heerlijk warm zoals altijd, dus mocht men in het 25 meter bad toch wat zijn afgekoeld, dan kan men daar heerlijk opwarmen.
Vanwege de lagere temperatuur van het water heeft het zwembad wel besloten dat de kinderzwemlessen woensdag niet doorgaan in het 25 meter-bad.