Nieuws

Gewonde man steekpartij A15 komt uit België

De man die maandagavond gewond raakte bij een steekpartij op een afrit van de A15, is een Belg van 25 jaar oud. Dat meldt de politie dinsdag. © Fernando Bot/Persbureau Heitink
WADENOIJEN - De man die maandagavond gewond raakte bij een steekpartij op een afrit van de A15, is een Belg van 25 jaar oud. Dat meldt de politie dinsdag.
De steekpartij vond plaats op de afrit Tiel West bij Wadenoijen. Volgens de politie blijkt uit een eerste onderzoek dat er een conflict ontstond tussen de Belgische automobilist en een motorrijder. Dat mondde uit in een steekpartij. De motorrijder ging er daarna vandoor. Wat er precies gebeurde, moet nog worden onderzocht.

Signalement motorrijder

De motorrijder is een blanke man, tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij heeft kort donkerblond haar, een stevig postuur en is ongeveer 1.95 meter lang. Hij droeg een donkere broek en had een zwart leren jas aan met daarop het embleem van een motorclub. Hij reed zonder helm weg.
De politie sprak al met diverse getuigen. Ze hoopt dat er nog meer mensen zijn die iets hebben gezien of die informatie hebben.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!