Nieuws

Niet zijn pas, maar toch pint hij

In Nijmegen verdwijnen op 6 februari een portemonnee en een mobiele telefoon. Met de pinpas in de portemonnee wordt contactloos afgerekend bij een vestiging van Kruidvat. © politie/Bureau GLD
NIJMEGEN - In Nijmegen verdwijnen op 6 februari een portemonnee en een mobiele telefoon. Met de pinpas in de portemonnee wordt contactloos afgerekend bij een vestiging van Kruidvat.
De politie zoekt een blanke man van rond de 25 jaar.
Zijn signalement:
  • smal postuur;
  • lengte ongeveer 1 meter 85;
  • Hij droeg een donkere jas, een grijze capuchon van zijn trainingsjack en een grijze trainingsbroek met een zwarte streep op de zijkant van het rechterbovenbeen;
  • Hij droeg grijze dan wel zwarte sneakers en een zwarte schoudertas.
Bij een winkel van Bruna in Nijmegen probeert de verdachte ook met de gestolen pas iets te kopen, maar dat mislukt. De man verlaat daarna de winkel.
Bekijk de beelden.
Niet zijn pas, maar toch pint hij
Weet je wie de man met de gestolen pinpas is of heb je andere informatie waar de politie mogelijk wat aan heeft, neem dan contact op met 0800-6070. Je kunt ook anoniem bellen: 0800-7000. Vermeld het zaaknummer 2019057155. De politie kun je ook digitaal benaderen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!