Nieuws

Snollebollekes geven extra concert in GelreDome

Zanger Rob Kemps van de feestact.
Goed nieuws voor de fans van de Snollebollekes die geen kaartje hebben weten te bemachtigen voor een van de twee shows in GelreDome volgend jaar. De Brabantse feestact kondigt op Facebook een extra concert aan. © ANP
ARNHEM - Goed nieuws voor de fans van de Snollebollekes die geen kaartje hebben weten te bemachtigen voor een van de twee shows in GelreDome volgend jaar. De Brabantse feestact kondigt op Facebook een extra concert aan.
De derde show is ook in Arnhem, op zaterdag 4 april. De kaartverkoop begint zaterdag om 11.00 uur. Volgens de Snollebollekes waren de eerste twee concerten, op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart, in no-time uitverkocht.
Vorige maand traden de Snollebollekes twee keer op in een uitverkocht GelreDome. Per avond konden 30.000 feestgangers naar binnen. Er waren gastoptredens van onder meer de Vengaboys, de Gebroeders Ko en Gerard Joling.
De Brabantse feestact heeft inmiddels ook een eigen tegel bij GelreDome. De tegels bij het stadion zijn voor artiesten die er hebben opgetreden en ook van historische Vitesse-wedstrijden.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!