Stem nu op jouw favoriete Gelderse natuurfoto

Prachtige wolkenluchten in de Achterhoek, de idyllische landschappen van het Rivierengebied en indrukwekkende actieshots van wild op de Veluwe. Stuk voor stuk indrukwekkende plaatjes. Maar wat is de allermooiste Gelderse natuurfoto? De keus is nu aan jou!

Al 20 jaar komen er op de redactie van BuitenGewoon de mooiste Gelderse natuurfoto’s voorbij. Om dat te vieren heeft BuitenGewoon de Gelderse natuurfotowedstrijd in het leven geroepen. Tot en met 31 maart konden de natuurfoto's ingestuurd worden.

En dat is massaal gedaan. De één nog mooier dan de ander. De jury, bestaande uit presentator Harm Edens en natuurfotografen Johan van der Wielen en Harvey van Diek, heeft deze inzendingen teruggebracht naar deze longlist van 100 foto's.

Breng nu je stem uit!

En nu is het aan jou! Welke natuurfoto is jouw favoriet? De 20 foto’s met de meeste stemmen gaan door naar de jury. Die beoordelen de foto’s en op het natuurfestival Omroep Gelderland presenteert: Beleef BuitenGewoon op zaterdag 6 juli bij Buitenplaats Beekhuizen wordt de winnaar bekend gemaakt. Breng tot en met 30 april je stem uit.

Stemmen kan hier!

Expositie

Door jouw stem uit te brengen bepaal je niet alleen welke 20 foto's doorgaan naar de jury, maar beslis je ook welke foto's deel uit zullen maken van onze expositie. De 20 foto's met de meeste stemmen zullen namelijk van 11 juni tot en met 4 juli te zien zijn op het Binnenhof van het Huis der Provincie in Arnhem.

Prijs

De mooiste Gelderse natuurfoto wint een exclusieve privé masterclass naar keuze (landschap, macro of nachtfotografie) van natuurfotograaf en jurylid Johan van der Wielen én een reportage in Mooi Gelderland! Het natuurmagazine van Gelderland dat elk kwartaal op de mat van ruim 45.000 leden van Geldersch Landschap en Kasteelen valt.

Bekijk hier de 100 favorieten van de jury en breng je stem uit.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Natuur Nieuws
Deel dit artikel: