Nieuws

Politie schiet na heftige achtervolging

De achtervolging eindigde in Beek.
Een achtervolging op hoge snelheid die begon in Duitsland, eindigde woensdagochtend vroeg in de aanhouding van twee mannen in Beek in de gemeente Montferland. Na de achtervolging loste de politie enkele waarschuwingsschoten omdat de mannen niet voldeden aan opdrachten die zij kregen van de agenten. Dat meldt een politiewoordvoerster. © Politie/Facebook
BEEK GEM MONTFERLAND - Een achtervolging op hoge snelheid die begon in Duitsland, eindigde woensdagochtend vroeg in de aanhouding van twee mannen in Beek in de gemeente Montferland. Na de achtervolging loste de politie enkele waarschuwingsschoten omdat de mannen niet voldeden aan opdrachten die zij kregen van de agenten. Dat meldt een politiewoordvoerster.
Volgens de politie kwam een auto op hoge snelheid over de Duitse snelweg A3 richting Nederland. De inzittenden zouden een overval hebben gepleegd. Boven de auto hing een helikopter van de Duitse politie. De inzittenden zouden in Duitsland een benzinestation overvallen hebben.
Na een lange achtervolging door een groot deel van de Achterhoek slaagde de Duitse politie er in de auto bij Beek klem te zetten. Daarop werden de twee inzittenden aangehouden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!