Nieuws

Tafeltennis: Hercules treft Avanti in strijd om lijfsbehoud

De tafeltennissers van Hercules uit Terborg treffen Avanti in de zogenaamde ‘play-downs’. De eerste ploeg met twee overwinningen in de ‘best of three’-serie blijft behouden voor de eredivisie. © REGIO8
TERBORG - De tafeltennissers van Hercules uit Terborg treffen Avanti in de zogenaamde ‘play-downs’. De eerste ploeg met twee overwinningen in de ‘best of three’-serie blijft behouden voor de eredivisie.
'Een affiche die, naast spectaculair tafeltennis van het hoogste niveau, garant staat voor een felle sportieve strijd', aldus de Terborgse tafeltennisvereniging. 'Getuige ook de onderlinge duels in de reguliere competitie die tweemaal in een 3-3 gelijkspel eindigden.' Hercules sloot de reguliere competitie zondag af met een 4-2 nederlaag bij regerend landskampioen Itass DTK’70 en eindigde daardoor als zevende in de eredivisie.
De ‘play-downs’ tegen de nummer zes van de eredivisie uit Hazerswoude-Dorp gaan zaterdag van start met een wedstrijd in de eigen Bosboomhal in Terborg. 'Veel zal zaterdag dan ook afhangen van de ‘twaalfde man’, die naar verwachting in groten getale en luidkeels aanwezig zal zijn', zo laat Hercules weten.