Nieuws

Politie Oost Gelre treft gewonde fietser aan

De politie in Oost Gelre heeft afgelopen weekend 's nachts tweemaal een jongen aangetroffen in een gevaarlijke situatie. De twee waren afzonderlijk in een gevaarlijke situatie beland. © REGIO8
GROENLO - De politie in Oost Gelre heeft afgelopen weekend 's nachts tweemaal een jongen aangetroffen in een gevaarlijke situatie. De twee waren afzonderlijk in een gevaarlijke situatie beland.
Eén van de jongens werd aangetroffen in Groenlo op een fietspad. Hij was onderweg naar huis toen hij ten val kwam en een behoorlijke hoofdwond opliep. Hij werd door de politie in die staat aangetroffen, die niet kon inschatten hoe lang hij zo al lag. Een ambulance heeft de jongen meegenomen naar het ziekenhuis. De politie meldt dat de jongen veel geluk heeft gehad dat hij werd aangetroffen.
Een nacht later werd een andere jongen aangetroffen, ditmaal in Vragender. Hij werd bij toeval gevonden terwijl hij lag te slapen in de berm. Volgens de politie lag hij naast een drukke weg waar hard wordt gereden. Ook hij mag volgens de politie van geluk spreken. Op Facebook geeft de politie als tip om 's avonds niet alleen te fietsen.