Nieuws

Man neemt mobieltje mee uit nagelstudio

De eigenaar van een nagelstudio mist een mobiele telefoon na een diefstal. Weet jij wie de man is die wordt verdacht van dit misdrijf? © politie/Bureau GLD
NIJMEGEN - De eigenaar van een nagelstudio mist een mobiele telefoon na een diefstal. Weet jij wie de man is die wordt verdacht van dit misdrijf?
Een man loopt deze nagelstudio in Nijmegen binnen. Hij pakt wat folders van de balie en informeert naar een behandeling. Hij zwaait met papiergeld en legt ondertussen de folders terug op de balie.
Bekijk de beelden.
Man neemt mobieltje mee uit nagelstudio
Op de balie ligt, maar dat blijkt pas anderhalf uur later als de verdachte is vertrokken, de telefoon van de studio. Wanneer de man de folders weer heeft opgepakt en de winkel uitloopt, blijkt hij de telefoon te hebben meegenomen.
Help de politie deze zaak op te lossen en bel 0800-6070 of (Meld Misdaad Anoniem) 0800-7000. Dit tipformulier kun je ook invullen. Vergeet het zaaknummer niet: 2018492205.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!