Nieuws

Proberen te tanken maar niet willen betalen

In Duiven probeert een automobilist te tanken zonder te betalen. De shopmedewerker weet dat te verhinderen doordat een computersysteem signaleert dat het kenteken niet bij deze auto, een zwarte Seat Leon, hoort. © politie/Bureau GLD
DUIVEN - In Duiven probeert een automobilist te tanken zonder te betalen. De shopmedewerker weet dat te verhinderen doordat een computersysteem signaleert dat het kenteken niet bij deze auto, een zwarte Seat Leon, hoort.
De bestuurder negeert een oproep van de medewerker om te blijven staan en maakt zich uit de voeten. Er zitten drie andere mannen in de auto.
Dit alles speelt zich af in de vroege ochtend van 25 januari van dit jaar.
Uit onderzoek komt naar voren dat eerder die nacht de zwarte Seat vermoedelijk betrokken is geweest bij een inbraak in een telefoonwinkel in Lochem. Een medewerker van deze winkel stuit die ochtend op een ravage als hij na een melding van het beveiligingsbedrijf poolshoogte komt nemen.
De politie hoopt op jouw tips. Bekijk de beelden.
Proberen te tanken maar niet willen betalen
Neem contact op met de tiplijn en bel 0800-6070. Anoniem waarschuwen kan via het nummer van Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Wil je online vertellen wat je weet, ga dan naar deze link. Vermeld in alle gevallen het zaaknummer 2019037735.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!