Nieuws

Wie stak man in Arnhems café meerdere keren?

De politie zoekt hulp bij het oplossen van een steekincident in Arnhem. Daarbij is in de nacht van afgelopen zaterdag op zondag een man van 21 uit Arnhem gewond geraakt. © Persbureau Heitink/Bureau GLD
ARNHEM - De politie zoekt hulp bij het oplossen van een steekincident in Arnhem. Daarbij is in de nacht van afgelopen zaterdag op zondag een man van 21 uit Arnhem gewond geraakt.
Getuigen melden dat een conflict tussen het slachtoffer en een andere man aanleiding is voor de steekpartij. De Arnhemmer wordt meerdere keren gestoken met een onbekend voorwerp. Het slachtoffer wordt door getuigen naar een winkel gebracht om daar de politie te bellen.
Rond 4.00 uur 's nachts vertrekt een taxi met de mogelijke dader vanaf het Nieuwe Plein in Arnhem naar Elderveld in Arnhem-Zuid. De man wordt in de buurt van het BP-station aan de Hollandweg afgezet.
Bekijk de beelden.
Wie stak man in Arnhems café meerdere keren?
De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die de onbekende man menen te herkennen.
Heb je meer informatie of ben je getuige geweest van dit incident? Bel dan met de politie op 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kun je gebruikmaken van het digitale tipformulier. Vergeet niet het zaaknummer te vermelden: 2019150684.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!