Nieuws

VIDEO | De Snollebollekes tussen Madonna, Spice Girls en U2

ARNHEM - Ze komen in een rijtje met Madonna, Paul McCartney, Spice Girls en U2. De Snollebollekes hebben nu namelijk ook een eigen tegel bij GelreDome.
De tegel werd maandag onthuld in het bijzijn van zanger Rob Kemps van de feestact, die ruim een week geleden twee uitverkochte concerten gaf in het Arnhemse stadion. De tegels bij GelreDome zijn voor artiesten die er hebben opgetreden en ook van historische Vitesse-wedstrijden. 
Tekst gaat verder onder de foto.
Ze komen in een rijtje met Madonna, Paul McCartney, Spice Girls en U2. De Snollebollekes hebben nu namelijk ook een eigen tegel bij GelreDome. © Omroep Gelderland

Nooit een grote hit

Opmerkelijk is dat De Snollebollekes nooit een grote hit hebben gescoord in de Nederlandse hitparades. Het bekendste nummer is Links Rechts, dat slechts de 92e plek haalde in de Top 100, maar wel geldt als een enorme meezinger op feesten en partijen. 
De Snollebollekes komen binnenkort weer naar Arnhem. Op 11 mei staan ze op het Feestbeesten Festival op de Stadsblokken. Ook treden ze op 27 en 28 maart volgend jaar weer op in GelreDome.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!