Nieuws

Man meerdere keren gestoken in Arnhems café; dader voortvluchtig

In het centrum van Arnhem is in de nacht van zaterdag op zondag een man neergestoken. Het steekincident vond plaats in Bar 41. Er wordt nog gezocht naar de dader. © Persbureau Heitink
ARNHEM - In het centrum van Arnhem is in de nacht van zaterdag op zondag een man neergestoken. Het steekincident vond plaats in Bar 41. Er wordt nog gezocht naar de dader.
Het slachtoffer is een 22-jarige man uit Arnhem. Hij is rond 3.50 uur meerdere keren door een onbekend voorwerp gestoken in het café aan de Varkensstraat. De man is volgens de politie door getuigen naar een nachtwinkel aan de Rijnstraat gebracht. Daar werd hij opgevangen door hulpdiensten.
De man is met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe hij eraan toe is. Ook de aanleiding van het steekincident is onduidelijk. Getuigen spreken over een conflict.
De politie is een onderzoek gestart. De verdachte is een man van rond de 20 jaar, heeft een donkere huidskleur, donkere haren en is ongeveer 1.80 meter lang. Ook wordt gezocht naar getuigen van het incident.
Man neergestoken in Arnhems café; dader voortvluchtig
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!