Nieuws

Ook na vandaag warme maaltijd voor ouderen in Doesburg

Een warme maaltijd.
Oudere bewoners van appartementencomplex Grotenhuys uit Doesburg zijn ook na vandaag verzekerd van warme maaltijden. Na eerdere zorgen is met Smakelijk Thuys een nieuwe aanbieder van warm eten gevonden. © Gemeente Doesburg
DOESBURG - Oudere bewoners van appartementencomplex Grotenhuys uit Doesburg zijn ook na vandaag verzekerd van warme maaltijden. Na eerdere zorgen is met Smakelijk Thuys een nieuwe aanbieder van warm eten gevonden.
'Ik ben trots op de bewoners van Grotenhuys', aldus wethouder Birgit van Veldhuizen van Doesburg in reactie op de gevonden oplossing. 'Dankzij hen kon er snel een goede aanbieder gekozen worden.' De ouderen konden zelf de maaltijden proeven en uiteindelijk een keuze maken uit verschillende aanbieders. Vanaf maandag 1 april levert Smakelijk Thuys de warme maaltijden.
Aanvankelijk bestond de angst dat er vanaf april geen warme maaltijden meer geleverd kon worden. Het restaurant van het appartementencomplex is sinds deze maand namelijk gestopt met het bereiden van het warme eten. 

Zie ook: