Luisterboeken verdwijnen uit boekhandel

TIEL - Een boekhandel in Tiel is voor veel geld gedupeerd door de diefstal van luisterboeken.

Twee mannen lopen op 9 januari deze boekhandel binnen. Vervolgens slaan ze hun slag achter in de winkel. Een van hen gaat zo staan dat de ander luisterboeken in zijn rugzak kan stoppen.

De politie is op zoek naar een blanke man, kalend en ongeveer tussen de 30 en 35 jaar oud. Hij droeg een blauwe jas met daaronder een donkere trui. Verder droeg hij blauwe sneakers met witte zolen.

De tweede verdachte heeft een getinte huidskleur en wordt even oud geschat. Hij heeft een wat voller postuur dan zijn compagnon. Hij droeg op de dag van de diefstal een zwarte jas met blauwe capuchon en groene sneakers.

Bekijk de beelden.

De twee mannen verlaten te boekhandel in Tiel zonder te betalen.

Weet jij wie deze mannen zijn of heb je andere informatie die kan helpen deze diefstal op te lossen, neem dan contact op met de politie. Die zit klaar op 0800-6070. Je kunt ook dit digitale tipformulier invullen. Wil je liever anoniem blijven als je wilt bellen, bel dan 0800-7000, het nummer van Meld Misdaad Anoniem. Geef in alle gevallen het zaaknummer 201902755 door.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Tiel Tiel Bureau GLD Politie
Deel dit artikel: