Nieuws

Zevenaarse gemeenteraad vergadert in het ziekenhuis

Een lege raadzaal in Zevenaar.
De gemeenteraad van Zevenaar vergadert deze week op een bijzondere locatie: het ziekenhuis. Omdat HAL12 bij het gemeentehuis wordt verbouwd en de raadzaal zelf ook wordt aangepast, zijn de vergaderingen de komende drie maanden ergens anders. © Omroep Gelderland
ZEVENAAR - De gemeenteraad van Zevenaar vergadert deze week op een bijzondere locatie: het ziekenhuis. Omdat HAL12 bij het gemeentehuis wordt verbouwd en de raadzaal zelf ook wordt aangepast, zijn de vergaderingen de komende drie maanden ergens anders.
De eerstvolgende raasdsvergadering woensdag 3 april is in Ziekenhuis Rijnstate in Zevenaar, in het Trefpunt. De commissievergaderingen van april worden gehouden in het Kulturhus in Babberich. Daarna wordt er ook nog vergaderd in het dorpshuis van Spijk, het Liemers College en het dorpshuis in Lathum. 
Normaal gesproken worden de vergaderingen live uitgezonden via internet, maar dit is de komende tijd niet mogelijk. De gemeente plaatst achteraf wel een beeld- en geluidverslag op de website. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!