Nieuws

Ruim 10.000 euro voor Nunspeetse sportclubs

© RTV Nunspeet
NUNSPEET - Een mooie opsteker voor twee verenigingen in Nunspeet. Dankzij hun achterban kwam er bij deze clubs vorig jaar 10.253 euro extra binnen in de clubkas.
De achterban steunt haar vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. Opbrengsten worden zoal besteed aan een nieuw trainingsveld, een opknapbeurt van een clubhuis en hulp aan jong en oud in de regio.
Voetbalvereniging Nunspeet haalde het hoogste bedrag op, namelijk 8134 euro. NTC de Wiltsangh haalde het resterende bedrag van 2119 euro op.
De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.