Kan jij goed bakken? Dan zoekt Jochem van Gelder jou!

Voor het nieuwe programma 'Het Lekkerste van Gelderland' zijn wij op zoek naar échte, plaatselijke en vooral lekkere zoetigheden uit ons eigen heerlijke Gelderland, zoals het Nijmeegse Marikenbrood of de Arnhemse Meisjes.

Nederland is het land van de vele zoete lekkernijen. En dan bedoelen we vooral de koekjes, cakejes, taarten, bolussen, noem maar op. Van Bossche Bol to Zeeuwse Bolus en van Friesche Dymkes tot Limburgse vlaai. Voor het nieuwe programma 'Het Lekkerste van Gelderland' zijn wij op zoek naar échte, plaatselijke en vooral lekkere zoetigheden uit ons eigen heerlijke Gelderland, zoals de Tielse Kermiskoek of de Hardewijkse Zeebeer?

Ben jij een echte lekkerbek?

Ken jij lokale zoetigheden die zeker de moeite waard zijn, laat het ons weten! We gaan op zoek naar de geschiedenis van de heerlijkheden en naar degene die het lekkerste ook daadwerkelijk het lekkerste kan maken. Denk jij 'Het Lekkerste' te kunnen maken uit jouw dorp, geef je dan nu op en wie weet komen we bij jou langs en wordt jouw lekkerste uitgeroepen tijdens de grote fancy fair finale tot Het lekkerste van Gelderland!

Opgeven kan door een mail te sturen naar hetlekkerste@gld.nl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Instagram Nieuws
Deel dit artikel: