Nieuws

Duizenden mensen aanbidden op Zelhemse camping

Muziek van Opwekking - Still uit video
Duizenden mensen trekken dit weekend naar Zelhem. Op camping De Betteld is daar voor het eerst het Opwekking Worship Weekend. Een religieus evenement met aanbiddingsmuziek en lezingen.
ZELHEM - Duizenden mensen trekken dit weekend naar Zelhem. Op camping De Betteld is daar voor het eerst het Opwekking Worship Weekend. Een religieus evenement met aanbiddingsmuziek en lezingen.
Gerhard Hobelman, eigenaar van camping en conferentiecentrum De Betteld, is apetrots dat dit evenement voor het eerst bij hem plaatsvindt. 'De Betteld staat voor vakanties en conferenties waarin het geloof een rol speelt. Dit Worship Weekend past daar prima in.' 
De Betteld organiseert 13 weken per jaar hun eigen programma. De rest van het jaar werken ze zoveel mogelijk samen met organisaties die conferenties organiseren. 

Pinksterconferentie

Dit weekend zijn er allerlei muziekworkshops. Zaterdag gaat Opwekking ook een cd opnemen, die gepresenteerd wordt tijdens de pinksterconferentie Opwekking in Biddinghuizen, waar 67.000 mensen naartoe gaan.
Hobelman kan zich helemaal vinden in het programma en het publiek wat daar op afkomt: 'Dit is waar we voor bestaan.'
 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!