Club Déjàvu in Dinxperlo dicht; burgemeester sluit het voorgoed

DINXPERLO - Burgemeester Anton Stapelkamp van Aalten heeft Club Déjàvu in Dinxperlo definitief gesloten. De vergunning wordt ingetrokken, omdat volgens de burgemeester de veiligheid van zowel bezoekers als personeel niet kan worden gegarandeerd.

Stapelkamp kondigde eind februari al aan de exploitatievergunning in te trekken en dat voornemen is nu omgezet in een definitief besluit.

'De exploitant laat, ook na meerdere waarschuwingen, nog altijd geen verbetering zien en voldoet stelselmatig niet aan de eisen die bij de vergunningverlening zijn gesteld', laat de burgemeester in een persbericht weten.

Geen andere inzichten

Na de aankondiging van Stapelkamp heeft Club Déjàvu (voormalige Achterhoek Arena) de deuren van de uitgaansgelegenheid gesloten voor twee maanden en is er bij de gemeente Aalten een zienswijze tegen de voorgenomen sluiting ingediend. 'Dat heeft bij de burgemeester niet geleid tot een gewijzigd inzicht', zegt een woordvoerder van de gemeente Aalten.

Stapelkamp liet al eerder weten dat het 'bijna continu mis' ging bij Club Déjàvu: 'Meerdere keren zware knokpartijen en niet genoeg beveiligers, en die vormen een deel van de voorschriften.'

Zie ook: Burgemeester sluit nachtclub na misstanden: 'Volstrekt onacceptabel'

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: