Nieuws

Achterhoek Orion wint zonder setverlies

Achterhoek Orion heeft zaterdagavond een ruime overwinning geboekt op sv Land Taurus. Alleen in de eerste set bleven beide ploegen bij elkaar in de buurt, daarna walste Orion met 3-0 over het team uit Houten heen. © REGIO8 (archief
DOETINCHEM - Achterhoek Orion heeft zaterdagavond een ruime overwinning geboekt op sv Land Taurus. Alleen in de eerste set bleven beide ploegen bij elkaar in de buurt, daarna walste Orion met 3-0 over het team uit Houten heen.
In de eerste set bleven beide ploegen lang bij elkaar en wist Orion in een spannende finale met 26-28 de winst te grijpen. Daarna was de ban gebroken en wonnen de Doetinchemmers zonder al te veel problemen de tweede (18-25) en derde set (18-25).
Omdat Draisma Dynamo op een ander veld met 1-3 won van Sliedrecht Sport blijft Orion op een gedeelde tweede plek in de kampioenspoule staan.

Competitie kan door

Koploper Abiant Lycurgus wist op een ander veld met 3-0 won van Zaanstad te winnen. Daarom blijven de Groningers met twee punten verschil koploper. Daarnaast is dit weekend duidelijk gewonnen dat Lycurgus een sponsor heeft gevonden, zodat de competitie ondanks financiële perikelen kan worden afgemaakt.