Nieuws

Breakdancer ShinShan uit Malden wint Holland's Got Talent

Breakdancer ShinShan uit Malden heeft zaterdag de talentenjacht Holland's Got Talent van RTL4 op zijn naam geschreven. De 17-jarige danser won met een indrukwekkende dans op Anouk's songfestivalnummer Birds. © Holland's Got Talent/Facebook
MALDEN - Breakdancer ShinShan uit Malden heeft zaterdag de talentenjacht Holland's Got Talent van RTL4 op zijn naam geschreven. De 17-jarige danser won met een indrukwekkende dans op Anouk's songfestivalnummer Birds.
Jean Salazar Tavera, zoals ShinShan echt heet, gooide in januari al hoge ogen in de voorrondes van Holland's Got Talent. Hij kreeg toen een golden ticket waarmee hij rechtstreeks doorging naar de finale.
Jurylid Dan Karaty merkte zaterdagavond tijdens de finale op dat ShinShan met zijn danstalent de hele wereld over kan gaan. Ook andere juryleden waren onder de indruk. Uiteindelijk kreeg de danser de meeste stemmen van het publiek.
De winst betekent ook dat de jonge inwoner van Malden, die eerder dit jaar te gast was in de Week van Gelderland, 50.000 euro mee naar huis mag nemen.
Bekijk hier de winnende dans van ShinShan
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!