Nieuws

Na regen komt veel zonneschijn, ook voor de ooievaar

De ooievaar van de livecam.
Het is al dagen slecht weer, maar daar komt komende week verandering in! Vanaf dinsdag gaat het zonnetje steeds meer schijnen en stijgt de temperatuur naar verwachting tot mogelijk 17 graden. © Omroep Gelderland
WAGENINGEN - Het is al dagen slecht weer, maar daar komt komende week verandering in! Vanaf dinsdag gaat het zonnetje steeds meer schijnen en stijgt de temperatuur naar verwachting tot mogelijk 17 graden.
Dit weekeinde is het nog erg nat en winderig in onze provincie. Deelnemers aan de Stevensloop in Nijmegen moeten volgens weervrouw Grieta Spannenburg van MeteoGroep rekening houden met 'vlagerige wind'.  
Bastiaan Boog sprak met weervrouw Grieta Spannenburg van MeteoGroup in Wageningen.
Na regen komt veel zonneschijn

Lokale onweersbui

Een lokale onweersbui is niet uitgesloten. De temperatuur blijft dan ook steken op zo'n 9 graden. Maar daar komt vanaf maandagavond verandering in. De buien trekken weg en de zon gaat zich meer laten zien. Het kwik kan donderdag en vrijdag zelfs oplopen tot zo'n 17 graden.

Livecam Buitengewoon

Dat is goed nieuws voor mens én dier; de ooievaars die te zien zijn via de livecam van Buitengewoon in Wamel beleven lastige dagen.
Na regen komt veel zonneschijn, ook voor de ooievaar
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!