Nieuws

Ook kandidaten waterschappen voeren campagne voor verkiezingen

Niet alleen de provinciale politieke partijen waren de afgelopen dagen nog druk met campagne voeren. Ook de kandidaten voor het waterschapsbestuur gingen de straat op. Want ook daarvoor zijn woensdag verkiezingen.
MARIENVELDE - Niet alleen de provinciale politieke partijen waren de afgelopen dagen nog druk met campagne voeren. Ook de kandidaten voor het waterschapsbestuur gingen de straat op. Want ook daarvoor zijn woensdag verkiezingen.
Naast de gebruikelijke politieke partijen, doen er bij het waterschap ook veel politiek onafhankelijke partijen mee. Zoals de DKK, de vereniging voor Dorpshuizen en Kleine Kernen. Zij brachten flyers rond en hingen posters op in de Achterhoekse dorpskernen.
De DKK is politiek onafhankelijk, zoals wel meer partijen die meedoen aan de waterschapsverkiezingen. Ze richten zich vooral op het belang van de burgers en willen die meer betrekken bij de plannen van het waterschap. 
Ook Water Natuurlijk voerde afgelopen weekend nog campagne. Zo gingen ze onder meer op pad om plastic afval uit het water te halen.  
Ook kandidaten waterschappen voeren campagne voor verkiezingen
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!