Nieuws

De Graafschap met Benschop tegen Heerenveen

Goed nieuws voor De Graafschap. De Superboeren hebben zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen Charlison Benschop terug in de ploeg. De spits is hersteld van zijn hamstringblessure. © Omroep Gelderland
WESTENDORP - Goed nieuws voor De Graafschap. De Superboeren hebben zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen Charlison Benschop terug in de ploeg. De spits is hersteld van zijn hamstringblessure.
De spits trainde vrijdag de hele training mee. En daar was trainer De Jong blij mee. 'Het is zo'n belangrijke jongen. Zowel binnen als buiten het veld. Die jongen gaat 100 procent spelen, als hij fit is. Van de week was hij nog niet topfit, maar vandaag lijkt het erop dat het goed zit. Het lijkt er dus op dat hij kan spelen.'
Tekst gaat verder na de video:
De Graafschap met Benschop tegen Heerenveen
Als Benschop gaat spelen zal dat ten koste gaan van Furdjel Narsingh. Trainer De Jong kiest voor een aanval met Burgzorg, Benschop en Bahoui. De Zweed start dus op rechts. Maar Bahoui had vrijdag ook nog last van enkele kleine pijntjes. Mocht hij niet kunnen spelen, dan zal Narsingh alsnog weer in de basis staan.
Opstelling: Bertrams; Owusu, Straalman, Van de Pavert, Tutuarima; Matusiwa, Vet, El Jebli; Bahoui (Narsingh), Benschop, Burgzorg.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!