Het wordt weer loten voor de Nijmeegse Vierdaagse

NIJMEGEN - Er gaat geloot worden voor de Nijmeegse Vierdaagse, want er hebben zich meer mensen ingeschreven dan er plaatsen zijn. Donderdagavond stond de teller op 47.364 inschrijvingen. Er is dit jaar plek voor 47.000 wandelaars.

Het moment van inschrijving heeft geen invloed op de loting. Jongeren tot 16 jaar mogen sowieso meelopen. Behalve de jongeren worden onder anderen mensen die voor de 101e én de 102e Vierdaagse zijn uitgeloot gevrijwaard van loting.

De organisatie spoort op Facebook wandelaars aan hun inschrijving goed te controleren. 'Soms denken mensen dat ze zijn ingeschreven en dan is het toch niet gelukt. Dat is zonde', zegt Jennifer Bus namens de organisatie. 'Nu de inschrijving nog niet gesloten is, kunnen ze nog contact met ons opnemen. We kunnen dan misschien hun probleem oplossen of hen helpen met inschrijven.'

Inschrijven kan nog

Volgens Bus verloopt het inschrijven ongeveer hetzelfde als vorig jaar. Ook toen werd er geloot. 'Sinds tien jaar is dat eigenlijk elk jaar het geval', licht ze toe.  

De inschrijving van de 103e editie van het Nijmeegse wandelevenement opende op maandag 4 februari. Mensen kunnen zich nog inschrijven voor de Vierdaagse tot volgende week vrijdag 22 maart om 17.00 uur. 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Nijmegen Nijmegen Nieuws
Deel dit artikel: