Nieuws

Ruzie voor de supermarkt eindigt in steekpartij

Bij een steekpartij op het Musketiersveld in Apeldoorn is donderdagavond een 18-jarige Apeldoorner verwond. Aan het einde van de avond zou een groep jongeren ruzie hebben gekregen. Daarbij liep een van hen steekwonden op, volgens de politie. Bovendien is een auto tegen een schutting gereden. © News United
APELDOORN - Bij een steekpartij op het Musketiersveld in Apeldoorn is donderdagavond een 18-jarige Apeldoorner verwond. Aan het einde van de avond zou een groep jongeren ruzie hebben gekregen. Daarbij liep een van hen steekwonden op, volgens de politie. Bovendien is een auto tegen een schutting gereden.
Op de spoedeisende hulp van het Gelre ziekenhuis werd iets voor middernacht een man binnengebracht met steekwonden. De man bleek die te hebben opgelopen tijdens een conflict op de parkeerplaats van de PLUS-supermarkt. Die ligt een aantal kilometer verderop.
Tekst loopt door onder de video:
Ruzie voor de supermarkt eindigt in steekpartij
Nadat de ruzie uit de hand liep, brachten vrienden van het slachtoffer hem naar het ziekenhuis. 
Op de parkeerplaats en bij het slachtoffer in het ziekenhuis is onderzoek gedaan. De man is niet levensbedreigend gewond geraakt, zegt de politie.
Over de aanleiding van de steekpartij of het conflict is nog niets bekendgemaakt. Er zijn geen aanhoudingen verricht. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!