Gelders Kieskompas al bijna 21.000 keer ingevuld

Het Gelders Kieskompas voor de Provinciale Statenverkiezingen is sinds de lancering op 25 februari al bijna 21.000 keer ingevuld. Het Kieskompas is door Omroep Gelderland in samenwerking met Kieskompas gemaakt.

In het kompas komen Gelderse thema's aan bod. Ook kan de Achterhoek, de Veluwe, het Rivierengebied of de regio Arnhem Nijmegen worden geselecteerd, zodat de kiezers daarbij vragen krijgen over kwesties die spelen in zijn of haar regio.

Zo krijgen ze stellingen voorgelegd over onder meer de geplande lage vliegroutes van en naar luchthaven Lelystad, het doortrekken van de A15 naar de A12 en de aanleg van een dubbel treinspoor op het traject Arnhem-Winterswijk.

Het Kieskompas vindt u hier.

Gelders debat

De Provinciale Statenverkiezingen komen uitgebreid aan bod bij Omroep Gelderland. Op maandag 18 maart wordt er van 19.00 tot 20.00 uur live een debat met de Gelderse lijsttrekkers uitgezonden op TV Gelderland.

Op woensdagavond 20 maart doen Omroep Gelderland en de NOS live verslag van de uitslagenavond in het provinciehuis in Arnhem.

Zie ook: Stemadvies nodig? Omroep Gelderland presenteert Gelders Kieskompas

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: