Raimond van der Gouw en Robin Pröpper te gast bij Omroep Gelderland

ARNHEM - Raimond van der Gouw en Robin Pröpper zijn vrijdag de sportgasten bij De Week van Gelderland. Van der Gouw is keeperstrainer van Vitesse en Arnhemmer Pröpper voormalig aanvoerder van De Graafschap.

Pröpper raakte half september zwaar geblesseerd aan zijn knie. Hij scheurde zijn voorste kruisband af en zit inmiddels ruim over de helft van zijn revalidatie in Zeist. Pröpper is de aanvoerder van Heracles Almelo. 

Van der Gouw stond op zijn 44e nog onder de lat bij AGOVV Apeldoorn en is al sinds 2009 verbonden aan de technische staf van Vitesse. Hij maakte als keeper een toptransfer naar Manchester United. In Engeland beleefde hij schitterende jaren ook al was de inwoner van Deventer meestal niet de eerste keus op Old Trafford.

Robin Pröpper in zijn tijd bij De Graafschap

Pröpper komt vertellen over het herstel van zijn knieblessure, de wedstrijd van zaterdag in Almelo tegen Vitesse, zijn oude club De Graafschap en zijn oudere broer Davy die tegenwoordig furore maakt bij Brighton & Hove Albion en weer werd opgeroepen voor Oranje.

Van der Gouw zal ingaan op het keepersvak, zijn mooie jaren bij Manchester United, het huidige seizoen van Vitesse en zijn toekomstplannen.

De Week van Gelderland is een actualiteitenprogramma dat iedere vrijdag live wordt uitgezonden vanuit Arnhem. De sportgasten zijn te horen vanaf 17.15 uur op de radio en omstreeks 17.40 uur op Televisie.

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: