Aan de slag met 3D ontwerpen en printen? Dat kan bij Philadelphia bij de Molen in Oldebroek

WEZEP - Philadelphia bij de Molendeed dinsdag mee aan de Week van Zorg en Welzijn. Het doel van deze week is de veelzijdigheid van zorg en welzijn te laten zien, de nieuwe ontwikkelingen en vooral de mensen die er werken in de schijnwerpers te zetten. Op deze locatie is net gestart met 3D ontwerpen en bedrijven en belangstellenden kregen voor het eerste de gelegenheid om kennis te maken met dit nieuwe project.

Philadelphia bij de Molen

Bij de Molen biedt mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt een plek waar zij kunnen  leren en werken. Zij ondersteunen bij verschillende werkzaamheden zoals het verzorgen van de catering tijdens vergaderingen en activiteiten. Zij zorgen dat de gasten zich welkom voelen en het hen aan niets ontbreekt.

Daarnaast helpen zij om de verschillende ruimten mooi in te richten. Ze verkopen zelfgemaakte producten, zoals molenmeel,  in de winkel. En zorgen dat alles netjes opgeruimd en schoon is. Voor een aantal deelnemers is het een dagbestedingsplek. Daarnaast kan er ook een leerwerktraject worden gevolgd waarbij de deelnemers een branche erkend certificaat kunnen behalen.

 

Meer over dit onderwerp:
Locourant Nieuws
Deel dit artikel: