IJhockeyers Nijmegen Devils uitgeschakeld in play-offs BeNe League

NIJMEGEN - De ijshockeyers van de Nijmegen Devils zijn dinsdagavond niet doorgedrongen tot de halve finale van de play-offs in de BeNe League. De belangrijkste ijshockeyprijs. Uiteindelijk verloren de Nijmegenaren in drie wedstrijden van de Microz Eaters Limburg. Daardoor is het ijshockeyseizoen voor de Nijmeegse ploeg nu voorbij

Vrijdag wonnen de Njimegenaren nog het eerste duel in Geleen met 3-5. Zondag konden de Devils in eigen huis de halve finale al veilig stellen door wederom te winnen, maar toen ging de ploeg onderuit met 5-7.

Er was dus een beslissingsduel nodig om te bepalen welke ijshockeyploeg naar de halve finale mocht. Uiteindelijk leken de Devils aan het langste eind te trekken, maar een 3-4 voorsprong werd nog weggegeven. In de overtime wist de ploeg uit Geleen nog één keer toe te slaan. Daardoor verloren de Nijmegenaren met 5-4.

Geen kans op treble

De Devils maken hierdoor geen kans meer op de treble. Vorige week woensdag werden de Devils landskampioen en eerder veroverden ze de beker. Tot twee keer toe rekenden ze af met Hijs Hokij uit Den Haag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Nijmegen Nijmegen Nieuws
Deel dit artikel: