Nieuws

Stevensloop heropent inschrijving voor pechvogels

Hardlopers die zondag niet konden deelnemen aan de afgelaste City Pier City Loop in Den Haag, zijn zondag welkom bij de Stevensloop. De Nijmeegse stadsloop heropent de inschrijving om lopers een kans te geven hun 5 kilometer, 10 kilometer of halve marathon alsnog te lopen. © Stevensloop
NIJMEGEN - Hardlopers die zondag niet konden deelnemen aan de afgelaste City Pier City Loop in Den Haag, zijn zondag welkom bij de Stevensloop. De Nijmeegse stadsloop heropent de inschrijving om lopers een kans te geven hun 5 kilometer, 10 kilometer of halve marathon alsnog te lopen.
De City Pier City Loop werd afgelast wegens de verwachte extreme weersomstandigheden. In Nijmegen zijn nu 500 extra plaatsen beschikbaar voor de pechvogels. Voor deze deelnemers worden extra startnummers en drankjes besteld. De medailles kunnen minder dan een week voor het evenement niet meer worden nabesteld.
Ruim 8.300 lopers schreven zich tot nu toe in voor de vijfde editie van de Stevensloop. Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag via de website van het evenement.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!