Nieuws

Verdacht stel meldt zich bij politie na uitzending Bureau GLD

Een stel dat wordt verdacht van diefstal bij Albert Heijn aan de Groenestraat in Nijmegen heeft zich na de uitzending van Bureau GLD woensdag gemeld bij de politie. De man en vrouw werden herkenbaar in beeld gebracht. © politie/BureauGLD
NIJMEGEN - Een stel dat wordt verdacht van diefstal bij Albert Heijn aan de Groenestraat in Nijmegen heeft zich na de uitzending van Bureau GLD woensdag gemeld bij de politie. De man en vrouw werden herkenbaar in beeld gebracht.
Het stel wordt verdacht van diefstal van een portemonnee. Een 63-jarige Nijmeegse liet op 9 oktober 2018 haar beurs liggen bij de servicebalie van de supermarkt. Thuis kwam ze er achter dat ze de portemonnee niet meer had.
Op camerabeelden van de supermarkt waren een man en vrouw te zien. De man pakte de portemonnee en liep weg. De man en vrouw hebben zich nu bij de politie gemeld.
Heb je belangrijke informatie? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via dit tipformulier en vergeet het zaaknummer 2018455432 niet of bel 0800-6070; contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem kan uiteraard ook en wel via 0800-7000. Ook M heeft een digitaal contactformulier.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!